Şehit Ufuk Baysan Anaokulu
Ayanoğlu Mah. 1845 sok. No 15 Kepez/ANTALYA

VİZYON

Eğitim ve öğretim süreci içinde; “ Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren , kendisine , Ailesine ve Ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren , Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için ; Demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , teknolojiye, Değişim ve Gelişime Açık Yerel ve Ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.

MİSYON

İlköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, kendine güvenen, insan haklarına saygılı, vatanın bağımsızlığını ve milletin bölünmez bütünlüğünü hayat düsturu olarak benimsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.

İKİLİ

08:30/12:30 13:00/17:00